Skip to main content
haptotherapie amsterdam

De praktijk in Amsterdam en Zaandam

Verwijzing is niet nodig voor haptotherapie

Haptotherapie valt binnen de eerstelijnszorg. Daarom heb je geen verwijzing (van de huisarts) nodig. Als je voor dezelfde hulpvraag bij een andere behandelaar komt kan ik op jouw verzoek met hen afstemmen.

Tarieven en haptotherapie vergoeding 

Behandelingen door een haptotherapeut krijg je (gedeeltelijk) vergoed door de meeste zorgverzekeraars. Je hebt dan een aanvullende polis nodig. Het heeft geen invloed op het eigen risico. Voorwaarde van de zorgverzekeraar is dat je naar een geregistreerde haptotherapeut gaat. Mijn registratie is bij de Vereniging van Haptotherapeuten. Informeer bij je zorgverzekeraar voor de vergoeding of bekijk het overzicht van vergoedingen voor 2024.

haptotherapeut amsterdam

Tarieven

Een intake of sessie is 60 minuten en kost € 85,-. Voor studenten en mensen met een minimuminkomen is dit € 70,-. Ik ben niet btw-plichtig en breng dan ook geen btw in rekening.

Betaling

Na de sessie mail ik de factuur. Je kunt betalen via een bijgesloten betaalverzoek of per overboeking. De betaaltermijn is 14 dagen.

Verhindering

Mocht je niet kunnen, stuur dan tijdig een bericht naar 06-44570201 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zeg je de afspraak minder dan 24 uur van tevoren af, dan ontvang je een rekening voor de gereserveerde tijd.

Afronden van de therapie

Het aantal sessies varieert per persoon en hulpvraag. Wat jouw behoeften daarin zijn stemmen we samen. Naarmate de therapie vordert, neemt de frequentie meestal af. Bij de laatste sessie besteden we aandacht aan het afscheid en je proces gedurende de tijd dat je bij mij bent geweest. Je blijft natuurlijk altijd welkom om een afspraak te maken als er een behoefte ontstaat.

Praktijkovereenkomst - Haptotherapie Sigrid Stam

Kwaliteit in de verleende zorg vind ik heel belangrijk. Net als voldoen aan de wettelijk gestelde eisen door zorgverzekeraars en overheid. In mijn praktijkovereenkomst kun je vinden op welke wijze mijn praktijk voldoet aan de gestelde eisen. Ook vind je hier onder andere informatie en voorwaarden over de betaling, klachtenregeling en de beroepscode. 

Alles wat je voelt is waar.

Praktijk in Amsterdam
Weesperstraat 402
1018 DN Amsterdam

Praktijk in Zaandam
Nicolaes Maesstraat 2 - Unit 216 C
1506 LB Zaandam

Contactgegevens
T: 06-44570201 | E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.